Koronan vaikutukset meihin

Koronavirus aiheuttaa toimenpiteitä

Tällä hetkellä jatketaan ajotunteja lähes normaalisti, jokaisen ajon jälkeen auton ja simulaattorin hallintalaitteet putsataan, sekä oppilaat pesevät kätensä ennen ajoon lähtöä. Pyrimme vähentämään riskiä viruksen leviämiselle mahdollisimman hyvin.

Teoriatunnit siirretään verkkoon eli paikan päällä järjestetään toistaiseksi vain kurssin aloitukset maanantaisin muut tunnit järjestetään etänä, etätunneille osallistumisohjeet saat meidän toimistolta.

Toimiston siivousta on tehostettu ja tarjolla on käsidesiä sekä käsienpesu mahdoillisuus. Ennen ajotuntia oppilaidemme tulee käydä pesemässä kädet.

Jos tunnet olevasi sairastunut silloin jäät kotiin, peruutus maksua ei peritä kun muistat ilmoittaa että et tule ajamaan, ilmoitus mielellään jo edeltävän päivänä jos mahdollista.

Tavoitteenamme on pystyä jatkamaan toimintaamme mahdollisimman normaalisti koronaviruksesta huolimatta, mahdollisia ajon peruuntumisia ja siirtymisiä voi tulla joten toivomme asiakkailtamme ymmärrystä, yhteinen tarkoitus on kuitenkin että pysymme terveenä ja saamme asiakkaiden tavoitteet kortin suorittamisen suhteen onnistumaan tilanteeseen nähden mahdollisimman hyvin.